Preferents: encara es pot reclamar

Molt s’ha especulat sobre les suposades limitacions que l’aprovació del polèmic RD24/2012 de reestructuració de i resolució d’entitats de crèdit suposava per a la possibilitat de reclamar judicialment per la comercialització de preferents. La veritat, però, és que l’entrada en vigor del decret no ha suposat cap alteració significativa en la situació d’aquells afectats i afectades que reclamen la nul · litat del contracte per considerar que van rebre informació imprecisa o inexacta sobre la naturalesa i, molt especialment, els riscos del producte financer que contractaven. Per a tots ells, la via judicial continua oberta de bat a bat sense cap restricció. Ho expliquem en aquest article

O. Serrano, advocat del Col·lectiu Ronda [@OSerrano_]

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s