Xerrada informativa a Tarrgona

  • 4 d’octubre
  • 18 hores
  • Sala d’Actes de l’Antiga Audiència
    (Tarragona)


El proper dia 4 d’octubre, el Col·lectiu Ronda, una cooperativa dedicada a l’exercici del Dret des de fa 40 anys, oferirà una xerrada informativa a la ciutat de Tarragona sobre la problemàtica de les participacions preferents, el deute subordinat i altres productes financers d’alt risc com ara, per exemple, els Valores Santander comercialitzats per l’entitat que presideix Emilio Botín. Per suposat, l’assistència és gratuïta i oberta a la presència de tothom que estigui interessat.

A la sessió informativa oferirem informació de la forma més planera i entenedora possible sobre quines són les accions judicials a l’abast de les persones afectades per tal d’aconseguir la nul·litat d’aquests productes i, conseqüentment, la devolució dels diners invertits. També explicarem quin és el veritable grau de protecció que ens atorga la legislació vigent en la nostra condició d’usuaris de banca.

Amb aquesta i altres xerrades que estem oferint arreu de la geografia catalana, des del Col·lectiu Ronda volem assessorar els milers de persones afectades per la pèrdua de valor d’uns productes financers extremadament complexos que, de forma molt habitual, van subscriure sense rebre la pertinent informació sobre els riscos que assumien.

El Col·lectiu Ronda disposa d’un nou despatx a la ciutat de Tarragona que els convidem a conèixer:

Rambla Nova 37, 3er 2a
43003 Tarragona

Tel. 977.23 22 44

Poden obtenir més informació sobre el Col·lectiu Ronda i la nostra activitat visitant el nostre lloc web: www.cronda.coop

També poden seguir-nos al twitter: @CollectiuRonda  / @OSerrano_

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s