El Col·lectiu Ronda a ‘Àgora’

oscar àgora

El passat dilluns dia 1 de juliol de 2013, vaig tenir el privilegi de participar al programa que l’espia ‘Àgora’ de TV3 -el més ben valorat pels espectadors de la cadena, segons una recent enquesta- va dedicar a la problemàtica de les preferents i la clàusula sòl de la hipoteca.

Al programa també hi van participar Àlex Daudén, (AICEC-ADICAE), Cristina Muntañola (AUSBANC) i Xavier Puig, professor d’Economia i director dels cursos de banca de la UPF. Malauradament, cap representant de la banca va acceptar la invitació per participar-hi, privant-nos d’aquesta manera de poder debatre cara a cara sobre les pràctiques abusives de les seves entitats.

Entre tots els participants vàrem intentar aclarir als espectadors alguns aspectes importants relacionats amb la via judicial i l’arbitratge com a formules per recuperar els estalvis atrapats en preferents. A banda, el programa també va abordar quina és el nou escenari relatiu a la inclusió de clàusules sòl a les hipoteques després de la sentència del Suprem que les considerava abusives quan no es donessin estrictes criteris de transparència i, sobretot, després de que al menys 6 sentències de jutjats de primera instància hagin obligat a les entitats no només a retirar-les dels contractes hipotecaris, sinó també a retornar els diners cobrats indegudament als seus clients.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s